Томи Фюри победи със съдийско решение ютубъра KSI и продължава с плана си да прочисти бокса от ютубърите. След много равностойни 6 рунда, брата на Тайсън Фюри, който беше край ринга, спечели с разделено съдийско решение. Двама от реферите дадоха 57:56 в полза на Фюри, а единия отсъди равенство и така Томи Фюри спечели тази битка в полутежка категория.

Двамата започнаха енергично, особено KSI. В началото на първи рунд KSI нанесе голям удар с дясната ръка! KSI след това поиска непозволен удар от противника за удар в тила от страна на Томи Фюри, и изглежда, че наистина имаше такъв - все пак не бе отнета точка.

Изглежда, че Кошмара изненада Фюри в ранните етапи на този бой. Възможно е той дори да спечели първия рунд на този мач...

Във втори рунд добър десен прав от Фюри постави началото на битката. НаТоми обаче бе отнета точка за това, че отново удари KSI в тила! Фюри изглежда сякаш се опитва да умори KSI, но самият той обяви, че е "различно животно".

В трети рунд Томи Фюри нанесе добър ляв удар на KSI и може би започна да обръща резултата в своя полза. Още един добър удар от страна на Фюри, този път с дясната ръка. Много задържане във всички тези рундове - Фюри трябва да пази дистанцията.

Умората явно си казва думата, защото почти постоянно двамата се държат в клинч. Томи се оплаква на съдията от количеството задържане. KSI изглежда, че вече започва да усеща лека умора.

В пети рунд стана ясно, че и двамата бойци са нанесли по 26 удара - толкова равностоен е този двубой до момента. Това не е видът битка, който очаквахме от Томи Фюри, той изглежда така, сякаш напрежението може да му се отрази по-добре. Щом съдията прекрати клинча, двамата веднага се връщат обратно в него. В края на рунда Фюри нанася няколко добри удара, но рундът е твърде равностоен, за да е определен като решаващ.

И двамата нанасят няколко добри удара в последния рунд, като в средата на рунда Томи получава добър десен прав. Идва гонга, като и двамата вдигат ръце, сякаш са спечелили. Остава обаче решението на съдиите.

Единият от реферите даде равенство 57:57, но другите двама отсъдиха 57:56 и Томи Фюри спечели със разделено съдийско решение.