KSI официално има планирана следваща битка - и тя е огромна срещу Томи Фюри! Ютубърът и рапър излиза от противоречив сблъсък срещу Джо Фурние, в което той нокаутира съперника, но използва случайно лакътя си. Битката бе определена като невалидна. Томи Фюри, от друга страна, спечели боят на живота си срещу Джейк Пол в Саудитска Арабия през февруари.

KSI не крие в тайна желанието си един ден да се бие с Пол, но засега предпочита да направи единственото нещо, което Проблемното дете не успя да направи, като победи Томи Фюри. Фюри и KSI се изправиха на ринга след победата на ютубъра над Фурние в сцени, които запалиха боксовия пейзаж на инфлуенсърите. И сега те ще се изправят в мега нощ на екшън в Манчестър, а брата на Джейк - Логан Пол също е в картата!

„Започнах с бокса, за да покажа на света лудите нива, на които съм“, каза KSI. „Показах чрез заличаването на всичките си минали противници, че съм най-добрият на тази сцена. Нокаут след нокаут ме доведе до най-тежката битка на сцената на инфлуенсър в бокса. Бия се с Томи Фюри. Човекът, който победи някогашния непобеден Джейк Пол, сега е мой опонент и нямам търпение да накарам да замълчат всички съмняващи се, които вярват, че нямам шанс. След тази битка ще разберете, че аз наистина съм този човек.“

Томи Фюри пък има една цел – да спре хайпа по ютубърите, които се превърнаха в боксьори. „Вече победих Джейк Пол и така че всичко, което остава да направя, е да приспя този човек. Ще го направя в четири рунда. Това са лесни пари.”