Противоречивата победа на KSI над Джо Фурниеr беше отменена след преразглеждане и мачът беше анулиран. 29-годишната сензация в YouTube постигна победа с нокаут във втори рунд в събота вечерта, но повторенията показаха, че KSI удря Фурние с лакът в лицето.PBA Boxing, които санкционираха двубоя, отнеха победата обявиха мача за невалиден след "преразгледано решение". Това стана след като Фурние официално подаде жалба преди няколко дни.

„Въпреки че KSI спечели битката, беше установено, че ударът с предмишницата/лакътя е случаен и беше решено състезанието да бъде обявено за „без резултат“ в съответствие с правилата“, се казва в изявлението на РВА.

„PBA проведе прегледа правилно, справедливо и с правна помощ през цялото време, тъй като двубоят беше санкциониран и регулиран съгласно единните правила на бокса. Ние се уверихме, че този процес беше проведен бързо и справедливо, за да се запази почтеността на бокса.“

Промяната в резултата означава, че KSI остава с 3-0 като професионален боец. Неговите победи са срещу Swarmz, Луис Пинеда и FaZe Temperrr.

След битката с Фурние KSI написа: „Работих много здраво за тази битка и имах интензивен и изтощителен лагер. Няма по-добро чувство от това да съм на този ринг и да имам вдигната ръка пред моите верни и невероятни фенове, които ценя толкова много. За съжаление победата, която беше неизбежна независимо от всичко, е опетнена и аз мразя това. Гадно е!“

„Аз изпълних кратко дясно кроше, когато Джо ме хвана и падна към мен. Приземих това кроше и ръкавицата ми влезе в контакт, но изглежда беше последвана от неволен контакт с предмишницата ми. Разстроен съм, че това не е толкова чиста победа, колкото исках, и имам чувството, че намалява упоритата ми работа с моите треньори. И в двата случая се надявам, че шоуто ви е харесало и оценявате подкрепата. Съжалявам за всички фенове, разочаровани от него. Никой не е по-добър от мен.“

Впоследствие Фурние призова за реванш и определи KSI като "измама" и "срам". Но KSI настоява, че няма интерес да се връща обратно - дори и да се счита, че няма да има проблем. Вместо това, той се фокусира върху звездата от Лов Айлънд Томи Фюри - който победи съперника на KSI Джейс Пол през февруари.

„Аз печелех и беше лесно. Много по-лесно, отколкото си мислех, че ще бъде. И аз просто си казвам, какъв е смисълът? Защо? И ако не друго, повечето хора са на моето мнение. Обществеността е „Не ни интересува. Все пак го победи, така че бий се с Томи Фюри. Хората искат да ме видят как се изпиптвам. На хората им е писнало просто да прегазвам съперници“.