Томи Фюри на два пъти се сдърпа с противници около ринга по време на битката между KSI и Джо Фурние, която ютубъра спечели с нокаут във втори рунд по скандален начин. Накрая на срещата KSI поиска да се изправи срещу брата на Тайсън Фюри в следващия си бой.

Когато KSI започна бурно да празнува, повторения на забавен каданс на завършващия удар показаха, че той случайно удари масивен лакът върху брадичката на опонента си, но той отказа да го признае по време на интервюто си след битката. Вместо това той извика името на Фюри и двамата почти се сбиха на ринга.

Томи Фюри, който размени удари с Идрис Вирго по-рано вечерта, влезе на ринга и започна да разменя реплики с KSI.

"Искам това! Искам това! Искам да направя това, което Джейк Пол не можа, да те нокаутирам“, каза рапърът и ютубър KSI докато се вреше в лицето на Томи Фюри.

Братът на Тайсън Фюри веднага се съгласи на двубоя и го нарече „лесни пари“, преди да обещае да сложи край на боксовата компания на KSI, като го победи по-късно тази година.

"Познай какво? Не си победил професионален боксьор тази вечер. Аз съм професионалният боксьор, нека да се изясним“, отговори Фюри. „Вече отбелязах едно име в списъка - Джейк Пол, той свърши, свърши. И ти ще бъдеш отметнат. Харесва ли ти или не, ще бъдеш отметнат и Misfits Boxing ще свърши.“

По-рано през годината Томи Фюри победи Джейк Пол със съдийско решение в Саудитска Арабия.