Канело Алварес отговори на въпрос, на който много от феновете на бокса не знаеха, че искат да чуят отговор. По време на ново интервю за предстоящия си двубой с Едгар Берланга на 14 септември мексиканската боксова звезда беше попитан какво се случва, ако му се наложи да отиде до тоалетната, след като вече е сложил ръкавиците си за голям двубой.

Канело се засмя, когато чу въпроса, и продължи да дава много подробен отговор. Преди победата си над Мигел Кото през 2015 г. мексиканецът за съжаление трябваше да помоли дългогодишния си треньор и мениджър Еди Рейносо да му помогне.

"В момента, когато се е появил на сцената, той е бил в състояние да се справи с проблема. Един път, нека ви кажа - има една история, тя е забавна история. Когато се биех с Мигел Кото, имах всичко на себе си - ръкавиците, екипа.  Казах на приятеля си: "Хей, трябва да отида да пикая". "Той каза: "Какво? Казах: "Помогни ми. Как ще измъкна това нещо?" Той каза: "Хей, не ме будалкай. Аз казах: "Да, трябва да ми помогнеш. Хей, той извади нещото и аз свърших работата и казах: "Сега трябва да го изтръскаш". Защото в противен случай ще оцапам шортите си“

Явно облекчен, Канело спечели двубоя с единодушно решение. Тази победа го катапултира обратно към звездния статут след поражението му от Флойд Мейуедър две години по-рано. Запитан дали е дал бонус на Рейносо за това, че му е помогнал да използва тоалетната преди двубоя, Канело отговори: "Не".

След това той избухна в смях и каза: "Това беше неговият бонус."