Джо Джойс влиза в реванша срещу Жилей Жан утре вечер с най-голямото си тегло в кариерата. Британецът беше нокаутиран от своя китайски съперник, когато се срещнаха за първи път през април, но активира клаузата за реванш, за да предизвика втора битка. Тя е в събота в Лондон.

За първия двубой Джойс тежеше сравнително леките 256 паунда (116 кг). Този път той спря кантара на 281,2 паунда (127,5 кг.). Това е с около 5 кг. повече от най-голямото му тегло в кариерата.

Забележително е, че Жан също влиза в боя с най-тежкото си тегло. Китаецът беше 126 кг. за първата битка. Този път той покачи теглото си до 287,2 паунда (130 кг.). Мнозина призоваваха Джойс да наддаде на тегло, след като той излезе сравнително лек. Фенове са загрижени, че може да е прекалил преди реванша.

Един запалянко каза: „На Жан ще му е още по-лесно, но Джойс ще бъде физически по-силен от последния път, интересна битка.“ Втори фен допълни: "Объркан съм колко това да си по-тежък е предимство. Това няма да го накара да избегне тежък удар." Трети добави: "11 кг- по-тежък от предишна битка - това е лудост."

Мачът утре вечер, може да наблюдавате по Макс Спорт 2.