Британският боксьор в тежка категория Джо Джойс (15-1, нокаута) не крие факта, че е подценил китайския си колега Жилей Жан (25-1-1, 20 нокаута) и си плати за това, като претърпя ранно поражение с нокаут през април. Но сега, когато подценяването е изключено, Джо Джойс обещава да покаже напълно различна битка.

„Мислех, че накрая ще стигна до него и ще го изморя, след което ще го нокаутирам“, признава британецът. „Но нямах представа колко бърз ще бъде той, колко точни ще бъдат ударите му. Подцених неговата бързина и точност."

Според британеца, друг проблем за него е била обратната стойка на опонента му, който е левичар, така че този път той посвети много повече време на този аспект в подготовката.

„Работих върху него и прекарах много повече време на ринга с левичар, защото това е труден стил. Просто е различно, защото вашият преден крак е до техния преден крак и това е напълно различна тактика от тази, с която съм свикнал.“

„А Жан е много опитен“, отбелязва Джойс. „Той се представи на най-високо ниво като аматьор, а предишната битка срещу Филип Хръгович го подготви добре за срещата с мен. Като цяло имаше много повече практика. Но сега имам повече от него, така че ще бъда много по-добре подготвен.“

Реваншът между Жан и Джойс е тази събота, 23 септември в Лондон, Англия. Може да гледате цялата бойна карта в ефира на Макс Спорт 2.