Антъни Джошуа е зает след две победи през 2023 г., които може да го доведат до двубой срещу Деонтей Уайлдър. Бившият световен шампион напусна треньора Робърт Гарсия след загубата си в реванша от Олександър Усик. Това партньорство за един сблъсък беше последвано от връзка с Дерик Джеймс, който го насочи към победи над Джърмейн Франклин и Робърт Хелениус.

Въпреки силната връзка с тексаския треньор, изглежда, че олимпийският златен медалист все още иска да се учи от възможно най-много хора. В разговор с Boxing King Media Дейвид "KD" Ганса, главен оперативен директор на 258 Management, заяви, че в момента Джошуа работи с Бен Дейвисън в Англия, преди да се върне в боксовата зала на Джеймс от световна класа в Далас.

"Антъни Джошуа иска да бъде много активен. В момента той се занимава с тичане, в момента е в центъра за представяне на Бен Дейвисън. Той работи с Бен, Джейми TKV, няколко пъти сме го канили в нашите лагери в Далас. Така че той е много активен. Когато има дата, ще го видите отново в Далас с Дерик Джеймс, който продължава да работи".

На Дейвисън се приписва заслугата да помогне на Тайсън Фюри да се върне към спорта след период на депресия и злоупотреба с алкохол. Партньорството доведе до това, че през 2018 г. Циганския цар се би до равенство с Деонтей Уайлдър.

Фюри имаше Дейвисън в ъгъла си още два пъти - победа с нокаут над Том Шварц и победа с единодушно решение над Ото Валин, в която получи аркада, която доведе до 47 шева. След този двубой той премина от британеца към Шугърхил Стюард - племенник на Емануел "Мани" Стюард, известен в зала "Кронк".

Работата с Дейвисън, който в момента тренира Лий Ууд, може да даде на Ей Джей представа за подготовката за двубой с Уайлдър или със самия Фюри, но стилът на световния шампион се е променил значително след раздялата им.