Джейк Пол обяви, че вече има подписан договор за боксов мач през октомври. Звездата от Ютуб трябваше да се върне на ринга в началото на август, но боя пропадна след като първо Томи Фюри не бе допуснат да влезе в САЩ, а след това Хасим Рахман Джуниър не спази уговорката за теглото. Сега обаче изглежда, че всичко със следващия съперник на Пол е уредено.

Медийната звезда обяви, че има подписан договор, но не разкри името на съперника. Каза само, че е има професионален рекорд, и че битката ще е в диапазона до 83 кг.

За Пол това ще е шести мач на професионалния ринг. Досега той се е бил и на ниво 85 кг., но вижда своето бъдеще в категория лека-тежка (до 80 кг). Днес ютубърът просто пусна в Туитър съобщение за предстоящия бой. „Съперникът подписа. Октомври е мой“, написа Джейк Пол.

До момента той се е бил с ютубъра AnEsonGib, бившата звезда от НБА Нейт Робинсън и ММА бойците Бен Аскрен и Тайрън Уудли. 25-годишният Пол често бе критикуван, че не се е изправял срещу съперник с минало в професионалния бокс, но това явно ще се промени с новия противник. Той опита да го постигне с Фюри и Рахман Джуниър, но боевете пропаднаха.