Звездата от Ютуб Джейк Пол направи финансов жест към боксьорите, които трябваше да излязат на ринга снощи преди сблъсъка му с Хасим Рахман Джуниър, който пропадна. Рахман Младши не влезе в границите за тегло, които бяха опрелени за боя и срещата, планирана в Медисън Скуеър Гардън, се провали. По този начин бяха отменени и боевете от цялата карта за вечерта.

Цял легион от фенове в социалните медии се интересуваха от това, какво ще стане с другите боеве за вечерта. Там трябваше да участват Арманда Серано, Брандън Лий и Ащън Силв. Всеки от тях вече преговаря за осъществяване на мачовете, но на по-късен етап.

Пол и неговата фирма Most Valuable Promotions (MVP) обявиха в официално изявление, че всеки от бойците ще получи 50% от стойността на договора, който е бил подписан за 6 август.

„Днес трябваше да се бия с „истински боксьор“ в Медисън Скуеър Гардън“. Но не било писано“, написа Пол в съобщение в Туитър. „Моите съперници и двамата се оказаха измамници. Ще се върна. Чакат ни още по-големи боеве. Искам да благодаря на всички боксьори, които трябваше да се бият тази вечер“, допълва Пол.

Първоначално звездата от социалните медии трябваше да срещне Томи Фюри, но пък той не получи достъп до САЩ заради проблеми с визата. Рахман Джуниър пък не спази уговорката за теглото и накрая Пол остана без съперник.