Ютубърът Джейк Пол отново остана без съперник. Той трябваше да се бие с Хасим Рахман Джуниър на 6 август в Медисън Скуеър Гардън, но боя пропадна заради разлика в теглото обяви Шоутайм в събота вечерта. Сбъсъкът трябваше да е водещ в картата за 6 август в Медисън Скуеър Гардън, в която също ще има завръщане на ринга за шампионката в категория перо Аманда Серано.

Според съобщение от фирмата промоутър на Пол Most Valuable Promotions, Рахман Младши се е съгласил да се бие срещу Пол при тегло 200 паунда (90 кг) и това бе одобрено от атлетическата комисия на Ню Йорк, защото означава, че няма да загуби повече от 10% от теглото си в рамките на четирите седмици преди боя.

Рахман Джуниър обаче е с почти същото тегло, като в деня на подписването на договора на 5 юли. В резултат комисията обяви, че няма да позволи битка при тегло на Рахман Младши над 205 паунда. Според промоутърите на Пол от лагера на съперника отказали да се бият на 205 паунда и искат да участват със сегашното му тегло – 215.

Това е втори съперник, който отпада от опита на Пол за мач на 6 август. Ютубурът има 5 срещи на ринга и пет победи. Първоначално той се бе договорил за сблъсък с Томи Фюри, но полубратът на световния шампион Тайсън Фюри не бе допуснат в САЩ от властите и боя пропадна.