„Скай Спортс“ твърди, че след пропадането на боя между Антъни Джошуа и Дилиън Уайт има възможност Ей Джей да се изправи срещу голям стар съперник – Джарел Милър. Агентът на Голямото бебе Дмитрий Салита предлага своя клиент като заместник на Уайт

Джошуа трябваше да се изправи срещу Уайт на 12 август, но Еди Хърн твърди, че Костотрошача е поискал твърде много пари. Твърди се, че Уайт е поискал 10 млн. паунда за боя, докато Хърн е предложил около 3,5 млн.

Преговорите не успяха да напреднат и сега се очаква Джошуа да се изправи срещу нов противник на същата дата. Според „Скай Спорт“ Салита иска Джошуа и Милър да подновят мача, който се изплъзна през 2019 г. Тогава битката беше отменена поради положителния тест на американеца за множество забранени вещества.

Но Хърн даде да се разбере, че няма да разглежда Милър като потенциален противник. Междувременно, европейският шампион в тежка категория Агит Кабайел е спряган като реален вариант да се бие с Джошуа.

„Не мисля, че битката с Джарел Милър ще се случи, не“, каза Хърн пред Boxing Social. „Кой знае какво ще се случи в бъдеще, знаем чувствата ми по този въпрос. Кабайел е европейски шампион, той е сред първите петнадесет. Той е в списък с четирима, петима бойци, които може да са противник на Джошуа. Но трябва да го подпишем този уикенд, ако той ще се бие на 12 август.“

След битката му през август, Skills Challenge Promotions от Саудитска Арабия потвърдиха, че искат да организират Джошуа срещу Дионтей Уайлдър в Кралството в края на годината. Все още не е направена официална оферта, въпреки че шефът на бокса на Skills Challenge Амер Абдала уверява всички участващи страни, че ще получат „висока цена“ за услугите си.