Антъни Джошуа и Дилиан Уайт бяха готови да подновят съперничеството си от 2015 г. тази година в интригуваща битка в тежка категория, но това е все по-вероятно да не се случи. Ей Дгей нокаутира Уайт през 2015 г. след напрегнат бой, за да спечели титлата на Великобритания и да се изпрати по пътя към световната слава. В последно време обаче кариерата на Джошуа върви надолу и той се опитва да се върне към славата. Предполагаше се, че ще има нов бой с Уайт това лято, но Еди Хърн вече не вярва на такъв развой.

Попитан от DAZN Boxing Show дали Джошуа наистина ще се бие на 12 август, той предостави актуална информация за преговорите и посочи финансовите изисквания като потенциално фатална пречка.

„Не мисля, че ще бъде Дилиан Уайт“, обяви Еди Хърн. „Просто мисля, че да говорим за пари и да се опитваме да намерим някаква средна позиция е трудно. Очевидно Уайт има своята стойност в тази битка, ние имаме нашите цифри, които смятаме за правилни, очевидно Ей Джей също иска пари. Много е трудно. Просто не мисля, че финансово – ако съм напълно честен – можем да постигнем сделка с Дилиън Уайт за тази битка“.