Боксовият агент и промоутър Еди Хърн обяви, че завърналият се на ринга след 3 години и половина наказание Джаръл Милър, още му дължи пари. Милър, известен с прякора Голямото Бебе, трябваше да се боксира с Антъни Джошуа през 2019 г. в „Медисън Скуеър Гардън“, само че малко преди боя бе наказан за употреба на забранени субстанции.

Това доведе до сблъсък на Анди Руис Джуниър с Джошуа и мексиканецът изненадващо спечели, за да вземе титлите на британеца. Милър изтърпя наказанието си и вече има 2 мача обратно на ринга в тежка категория, като ги спечели и двата.

Промоутърът на Matchroom Boxing Еди Хърн няма никакво намерение да дава втори шанс на Голямото Бебе за бой с Джошуа. „Първо, той все още ми дължи пари за несъстоялия се мач. Аз харесвам Джаръл Милър и съм прекарал много време с него, но се чувствам измамен. Има облаци над Милър, но аз искам да оценявам човек по това, как аз го намирам. Понякога може да дадеш право на съмнение у някой боец, но това бе очевидно мамене в опит да победи друг човек. Когато говориш за победа, защо взимаш забранени субстанции? Не беше само един тест, бяха няколко. Според мен Милър не може да се боксира без да взима субстанции, които да му помагат на ринга“, разкри Хърн.