Антъни Джошуа да се боксира със стария съперник и наказан за употреба на опиати Джарел Милър. Това предложи един от промоутърите на Голямото бебе – Дмитрий Салита. Двамата трябваше да се срещнат преди 3 години в „Медисън Скуеър Гардън“ в Ню Йорк, но битката пропадна, заради положителен тест на Милър. Той бе уличен в употреба на забранени вещества и наказан за 3 години. Вместо това срещу Джошуа излезе Анди Руис Джуниър и го нокаутира в 7-и рунд, за да нанесе първата загуба на Ей Джей в кариерата.

В последствие британецът си върна поясите на WBA, WBO, IBF, IBO в реванш с мексиканеца, преди да дойдат двете поредни загуби от Олександър Усик. Милър изтърпя наказанието си и вече се върна на ринга.

Промоутърът на Голямото бебе предложи срещата най-накрая да се състои, защото двамата имат „недовършена работа“.

„Антъни Джошуа каза, че ако загуби иска да се бие през декември отново. При победа щеше да търси бой с Тайсън Фюри, но това вече не е на дневен ред. Джошуа обаче има недовършена работа с Милър“, обяви Салита.

Милър се завърна на ринга и вече има две победи. „Бих искал да се случи такъв мач. Знам, че Еди Хърн обяви, че не иска такава битка, но според мен в нея има смисъл. Ще има огромен интерес, а Джарел ще се завърне във Великобритания, за да вземе реванш за това, което стана през 2019“, допълни Салита.