Бившият абсолютен шампион в две теглови дивизии и настоящ лидер в рейтинга P4P, Терънс Крофърд (41-0, 30 нокаута) вчера взе на мушка  не само шампиона на WBO в дивизията Теофимо Лопес (19-1, 13 нокаута). От Бъд полетяха нападки и към колегите му в дивизията - американците Ерол Спенс (28-1, 22 КО) и Джарон Енис (31-0, 28 КО).

Спенс, бивш обединен шампион, беше критикуван, заради историята, че е загубил от Крофърд в боя им обединяващ всички титли заради проблеми със зрението. Отговорът на Терънс не закъсня.

"Доколкото си спомням, всички бойци преминават през задължителен очен преглед преди всеки двубой. Не намеквам за нищо, просто казвам това, което всеки боец вече знае. Но средностатистическият фен ще измисли и повярва на всяко обяснение и оправдание“.

И действащият шампион на IBF Енис получи шамар за това, че се опита да накара Крофърд да излезе срещу него.

„Както ви казах и преди, Джарон имаше две възможности да се бие с мен. И като цяло. Говорим за човек, който все още се боксира в "театъра" (имайки предвид малката сцена на спортния комплекс MSG - бел. авт.). Предложете ми нещо, което поне има някакъв смисъл".

Енис веднага се впусна в разговора, като обеща, че веднага ще подпише договор за двубой с Крофърд. "Ти го изпрати, аз ще го подпиша", написа той в социалните мрежи.