Локомотив Сф по нещо заприлича на Челси, макар дистанцията от българската В група до английската Висша лига да е от Земята до небето. Приликата между двата клуба идва от нежния пол в щаба.

Съвсем отскоро на мястото на дългогодишния лекар на Локо Сф д-р Павел Филипов е една млада дама. Русокосата д-р Мила Матеева дебютира успешно в дебютния мач на железничарите в третия ешелон срещу Балкан Варвара.От няколко години тя работи в ДЮШ на клуба, а вече записа участие и в първия отбор

Д-р Матеева направи няколко впечатляващи спринта, за да окаже своевременна помощ на пострадалите играчи по време на мача.

източник: Gong.bg, Светослав Табаков

Така че Локо Сф вече има своята Ева Карнейро – симпатичната докторка на Челси.

Разликата обаче е, че Карнейро бе нахокана от Жозе Моуриньо, че влязла излишно на терена и оставила неговите временно с 9 души срещу Суонси, а Мила Матеева не създаде поводи да привлече треньорския гняв, напротив.

В отличен адютант на лекарката пък се превърна кинезитерапевтът Мики Дердерян, който партнираше чудесно и въвеждаше в работата на терена своята нова колежка. Дердерян пък е най-дълго изпълняващият тази длъжност в Локо Сф. Той е на поста си несменяем от 19 години.

Ева Карнейро

източник: Gulliver/Gettyimages