Старши треньорът на Ботев Враца Атанас Джамбазки заяви след победата с 4:0 над Ювентус Малчика, че е доволен от успеха на своите. Наставникът на лидера в Северозападната В АФГ не пропусна да отбележи, че преди почивката неговият тим не е играл според указанията му:

„Имаме своите проблеми и въпреки изразителната победа, има още какво да работим над представянето си. През първата част халфовете не изпълниха указанията и се наложи на почивката да правя корекции. Получи се здрав мач срещу корав отбор, когото победихме повече от убедително”, коментира след успеха Джамбазки.

„Ние сме млад отбор, който тепърва ще надгражда. Знаете, че се събрахме преди 2 месеца. Правим стъпка по стъпка, като гледаме да изглаждаме нещата и да вървим нагоре”, допълни наставникът на Ботев. Вместо да се оплаче от твърдата игра на домакините от Ювентус, Джамбазки припомни:

„Навсякъде ще е така. Трябва да свикваме с по-грубата игра, с лошите терени – защото това е част от играта във В група”.

„Във футбола има и контузии. Радващото е, че при нас засега няма сериозни травми, само няколко тежки удара в лицето, но... Днес не можахме да използваме Раиф Мурадов, който беше с контузия, а Радослав Анев го пуснах след почивката, тъй като също имаше проблеми”, допълни Джамбазки.

Ботев Враца е лидер в Северозападната В група с пълен актив от 6 токи след втория кръг. Врачани имат 9:0 голова разлика, което им осигурява първата позиция пред останалите три отбора с по две победи досега.