Контрола с гръцкия Неа Виси уреди Свиленград 1921. Спарингът ще се играе в четвъртък, от 17 ч, на стадиона в съседната гръцка община. Двубоят се организира по искане на спортно-техническия щаб на южняците. Консултантът Георги Тодоров и треньора Краси Паскалев настояват да видят функционалното състояние на трите нови попълнения – защитника Георги Никифоров, дошъл от Левски и халфовете Георги Друмев и Пол Боевски. Справят си се добре в приятелската среща с Неа Виси те ще останат на Колодрума до края на сезона.

Тримата тренират от миналата седмица със Свиленград 1921. Засега те оставят добри впечатления, разкриха от щаба на жълто-зелените. Смята, се че ако бъдат привлечени те ще решат окончателно проблемите в неврологичните зони на отбора, пише football24.bg.

Пол Боевски е ляв атакуващ халф и се очаква да се конкурира за този пост с Христо Стефанов – Гунди. Георги Друмев пък е офанзивен полузащитник, който може да се окаже изключително полезен за южняците и позволи на спортно-техническото ръководство да направи редица промени в офанзивната линия на тима. Последният от тестваните играчи Георги Никифоров е централен защитник. Бъде ли привлечен, той ще си партнира в центъра на защитата с реабилитирания Людмил Николов. При евентуалното му картотекиране неясна става съдбата на Борис Андонов, който може и да бъде освободен.