Спартак 1918 ще представи новите попълнения в игрова обстановка в четвъртък. Варненският тим ще изиграе първия си мач за новата година срещу Добруджа. Проверката е от 14.30 часа на стадиона в Аксаково.

Спартак ще обиграва ново нападение, като на върха на атаката ще бъде Юлиян Куртелов, съобщава се в официалния сайт на клуба.

В предни позиции ще се разчита на завърналия се от "Макак" юноша на клуба Симеон Ганчев и на Денислав Андреев, който демонстрира стабилни изяви през есента. Големи надежди се залагат и на халфа Григор Георгиев, също привлечен през зимната пауза.

Лидерът в Североизточна "В" група продължава да се готви в лагерна обстановка край Варна. На Спартак му предстоят серия от контролни срещи. Втората от тях е на 2-ри февруари с Черноморец (Балчик). Три дни след това, отборът среща Нефтохимик, а на 9-ти друг представител на Югоизточна "В" група Созопол. На 12-ти февруари Спартак ще премери сили със Сливнишки герой, на 16-ти е втората планирана проверка с Добруджа.

В последната контрола, на 19-ти "Спартак" гостува на един от лидерите в Б група Черноморец (Поморие). Поморийци ще са домакини по желание на треньора Петър Хубчев и има вероятност двубоят да се играе на осветление.