Ръководството на третодивизионния Сливнишки герой Сливница изказа благодарността си към полицията в Радомир и в Перник за професионално свършена работа по разкриването на обир на съблекалнята на отбора.

Инцидентът станал при гостуването на героите в Радомир на местния тим, като по време на срещата от съблекалнята на отбора били откраднати пари и вещи. От клуба разпространиха благодарствено писмо, подписано от главния мениджър на клуба Венцислав Рангелов.

В писмото се казва: ФК "Сливнишки герой" - гр. Сливница изказва своята благодарност към директора на ОДМВР-гр. Перник комисар Валентин Димитров и неговите служители от РУП-гр. Радомир, затова че заловиха извършителя на кражбата на пари и вещи от футболисти на ФК "Сливнишки герой", станала по време на футболната среща на 18.11.2012г. между ФК"Струмска слава" и ФК "Сливнишки герой" от съблекалнята на стадиона в гр. Радомир. Всички ние оценяваме високо професионализма на екипа работил за разкриването на този неприятен случай, желаем здраве и бъдещи успехи в нелеката Ви професия. Обществото се нуждае от Вас“.

След завършването на есенния дял от първенството в Югозападната В група сливничани са на 3-о място с 32 точки, на 3 от лидера Марек Дупница и на 1 точка от 2-ия Витоша Бистрица.