Представителят на Югозападната В група Перун Кресна е поканил Константин Динев за спонсор на тима. Всъщност под името Перун се състезава отборът на Септември Симитли, който завърши на второ място в третия футболен ешелон.

Президентът Апостол Апостолов - Поли отправи директна покана към Динев и към бившия футболист на тима Методи Стойнев да се преместят от Пловдив в Симитли. Бившият рефер заяви, че Перун е готов да участва в Б група, ако някой от клубовете изпитва финансови затруднения и е готов да преотстъпи лиценза си.

Апостолов уверява, че ръководеният от него клуб е стабилен, но паметливите припомнят, че лицензът на стария Септември Симитли бе отнет заради огромните дългове към БФС за глоби и съдийски такси.

Иначе повод за думите на боса на Перун стана посещението на Методи Стойнев на последния мач за сезона във В група срещу Сливнишки герой, спечелен с 2:1. Бившият нападател в момента работи на Лаута и движи оперативната дейност, но може да напусне скоро, особено ако и Коко Динев оттегли финансовата си подкрепа за клуба. Както е известно бизнесменът е във вражда с феновете на "черно-белите" и е възможно от новия сезон да не спонсорира тима.