ОФК Пирин продължава със селекцията в движение. За втора поредна седмица благоевградчани привличат нов състезател. След като миналия петък в БФС бяха картотекирани юношите на Пирин 2001 Тони Тасев и Джейхан Зайденов, днес „орлетата” привлякоха полузащитника Димитър Илиев, който за последно игра в Монтана. Роденият в Кюстендил футболист е с голям опит в професионалния футбол и поне като имена селекцията на Пирин изглежда много солидно, но за сега отборът не впечатлява с играта си.

От ОФК Пирин бяха освободени Иван Балтов и Мартин Иванов. Балтов е юноша на „орлета” и след като игра няколко години със Септември Симитли през зимната пауза се завърна в родния си клуб. Нито при Йордан Боздански, нито при Йордан Самоковлийски, той обаче не успя да се наложи в титулярния състав.

Към Балтов много голям интерес има от бившия му клуб Септември и е напълно възможно да се върна в отбора от Симитли до края на седмицата. Аналогична е ситуацията и с юношата на Пирин 2001 Мартин Иванов, който също е свободен да си търси нов отбор.

Димитър Илиев може да направи своя дебют за „орлетата” още тази неделя, в среща от четвъртия кръг Пирин приема Германея Сапарева баня, от 19.00 часа на електрическо осветление на стадион „Христо Ботев”.