Намиращият се на зимна подготовка в Сандански третодивизионен Кариана Ерден привлече още един класен футболист. 34-годишният нападател Петър Златинов подсили състава от Северозападната "В" група, съобщи за БТА президентът на клуба Милан Йосифов.

В кариерата си Златинов е играл в Пирин Благоевград, Вихрен Сандански, ЦСКА, Черно море, Литекс и Интер Баку.  "След като привлякохме Йордан Тодоров от Монтана, Ангел Русев от Ботев Враца, Евгени Игнатов от Видима Раковски и македонеца Методи Белов, дойде ред и за Петър Златинов. С него се разбрахме по всички въпроси и от днес вече официално е наш футболист", заяви Йосифов.

Кариана вече изигра две контролни срещи през зимната подготовка, в които постигна победи над Беласица Петрич с 2:0 и над Септември Симитли с 4:1.  Последната си проверка на лагера в Сандански ще бъде в събота от 13.00 часа срещу домакина Вихрен.

 "Ще привличаме още класни футболисти, защото имам намерение от следващото първенство вече да се преборим за място в професионалната "Б" група. В момента разполагаме с необходимите сили и финансови възможности. Управителният ни съвет се състои от членовете на семейството ми - аз, съпругата и дъщеря ни. Давам добри заплати и премии в зависимост от успехите като домакини или гости", каза още Милан Йосифов./БТА 


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS