Отборът на ОФК Пирин Благоевград излиза утре за втора пролетна победа като гост в Самоков. Щабът на ОФК Пирин обаче се сблъска със сериозни кадрови проблеми преди важното гостуване на "орлетата" в Самоков на Рилски Спортист, съобщават от пресслужбата на благоевградския клуб.

"Орлетата" няма да могат да разчитат на наказания за една среща Мурад Ибраим, който получи червен картон тази сряда в срещата с Витоша Долна Диканя. Освен това, от трибуните ще трябва да изгледа срещата старши треньорът Йордан Боздански, след като Дисциплинарната комисия наказа и него с една среща и глоба от 50 лв. за пререкание с главния рефер от мача в сряда Св. Джевизов.

В лазарета на "зелените" остават още Самокишев и Бачев, а към тях може да се причисли и Хаджииванов, който остава под въпрос заради разтежение. По стечение на обстоятелствата отбора бе напуснат и от Николай Димиров, който си събра своеволно багажа от съблекалнята на "Христо Ботев", след като предяви претенции, които ръководството прецени, че няма как да удовлетвори с оглед на постигнатите резултати до момента. Мачовете между двата отбора винаги са много интересни. През миналата година именно Рилецо спря „орлетата” по пътя към „Б” група след 2:2 в Самоков. През есента обаче в Благоевград Пирин би с впечатляващото 8:2.

Главен съдия на мача утре в Самоков е Младен Пенев от Кюстендил.