Нов човек поема цялата ръководна власт в Локомотив София. След поредните скандали и обвинения, „железничарите“ ще имат директор, който ще разполага изцяло със спортно-техническата и административна власт в клуба. Става дума за Ивайло Аспарухов, който е известен в локомотивските среди и се познава от дълго със собствениците на клуба. Новината обяви един от основните акционери в Локомотив Петър Касев в ефира на Канал 3.

Задачата пред Аспарухов ще бъде да намери нови футболисти, с които тимът да продължи участието си в Югозападната В група. Старши треньор на тима остава Валери Дамянов.

Касев: Унгарец, молдовец и българин искат Локо Сф

"Ние с Кирил Льосков ще се оттеглим и оставаме цялата власт на Аспарухов. Всичко в клуба ще става с неговото знание и съгласие.  Стадионът има нужда от ремонт. Искаме да направим трибуни, теренът да бъде подменен, но за това ни трябва време. Аз съм похарчил 120 хиляди лева откакто пристигнах в Локомотив. Подсигурих лагер и всичко необходимо. Кристиян Добрев издребнява, като говори за някакви дребни суми, които той е платил. Него никой не го е назначавал за изпълнителен директор", заяви Касев.

Кристиян Добрев: Касев лъже най-долнопробно, Локомотив отива към фалит