Капитанът на ЦСКА Борис Галчев счита, че може би най-добрият вариант за „червените“ е да бъде оздравен клубът. Полузащиниткът смята, че феновете трябва да имат думата, но бе категоричен, че той и съотборниците му стоят зад решенията на г-н Гриша Ганчев и ръководството на „армейците“.

В изминалите дни футболистите на ЦСКА преминаха медицински тестове, а в понеделник проведоха и първото си занимание за годината.

„Мисля, че тази подготовка с нищо не е по-различна от предишните. В ЦСКА организацията е на много добро ниво, въпреки че е в А група. Програмата се знае един месец напред, а от нас се иска само да се подготвим добре и да изпълним целта“, сподели Борис Галчев.

„Да, малко е по-различно вътре в съблекалнята и като цяло шумът около клуба – този ще идва, онзи ще идва на проби. Виждате – само българи сме в съблекалнята и за мен това е пътят. Купата на България засега не е цел, трябва да бъдем реалисти. Причината е, че останаха отбори, които са от А група, а при нас има момчета, които са играли само във В група. Но всичко си зависи само от нас.“

„Всеки път се създаваше едно напрежение, в изминалите години с лиценза. ЦСКА ще вземе лиценз, ЦСКА няма да вземе лиценз. И в последния момент винаги взимаме, но трябва да питате ръководството. Ние вярваме, всички футболисти това си говорим, че заставаме зад ръководството, зад президента. Щом той се е заел с тази задача, ние сме длъжни да изпълним целта, пък дай Боже да играем“, каза още Галчев.

Пламен Марков доволен, че Левски и Берое искат промени, но има едно на ум

„Аз вече съм почти свикнал с този шум, гледам много да не чета такива неща. Искам, ако е възможно, и ако има план за оздравяване, да се оздрави дружеството. Каквото е най-добре за отбора, нека това да стане“, коментира Галчев.

„За мен най-правилното е това, което г-н Ганчев каза тук на срещата с феновете, те самите да си изберат пътя. Трябва да се допитат до феновете.“

„Не е имало момент, в който да съжалявам, че съм останал в ЦСКА. В Пирин, аз им казах, че ще отида, ако ЦСКА фалира и изчезне. Аз им бях обещал, ако обаче ЦСКА го няма на картата. Няма опасност ЦСКА да изчезне. Виждате във В група колко журналисти има. Всеки сайт започва с новина за ЦСКА. ЦСКА не може да изчезне. ЦСКА има милиони фенове, половин България. Не знам дали да очакваме съотборници от Литекс, за това трябва да питате ръководството“, завърши капитанът на ЦСКА.


Vbox7 вече има ново мобилно приложение, повече информация можете да намерите тук!