Мастер Бургас постигна класическа победа с 3:0 срещу Созопол в контролна среща, която се игра на кампуса край Летище Бургас. Мастер тотално превъзхождаше през всичките 90 минути.

Петър Колев откри резултата в 15-ата минута, след като Павел Алексиев го изведе лице в лице срещу вратаря на гостите Даниел Желев, дошъл от Видима-Раковски. В 34-ата минута Мастер стигна до втори гол след центриране от фаул. Младежкият национал Тодор Гочев проби от ляво и беше спрян непозволено. Новото попълнение Никола Николов от Пирин Гоце Делчев центрира от фаула, а Динко Дерменджиев за втори път прати топката в мрежата.

Гочев, който през януари беше на проби в английския елитен клуб Куинс Парк Рейнджърс, вкара третия гол от дузпа. Той нахлу в наказателното поле и беше повален, а от 11-те метра не сгреши и покачи на 3:0.

Изпълнението му обаче предизвика гнева на треньора на червените от Бургас Нено Ненов, който беше решил друг да изпълни от бялата точка. Следващата седмица Мастер Бургас има две сериозни контроли- с втородивизионния Раковски и с лидера в Б група Нефтохимик./БТА