Роденият в Благоевград Станислав Манолев игра едно полувреме при победата на Пирин Благоевград над Вихрен с 2:1. Както е известно, бившият футболист на ПСВ Айндховен, Кубан и Динамо Москва в момента е без отбор и поддържа форма с Пирин.

Днешният мач се игра на градския стадион в Сандански и бе трета контрола за Пирин за този подготвителен период. Кафтанов, при една бърза контраатака за домакините, откри резултата за Вихрен в 15-та минута, а в 20-та Атанас Чипилов изравни.

За него това бе първи гол с екипа на „Пирин”. Победата на „орлетата” донесе Антонио Хаджииванов от дузпа в 85-та минута. Той пък се разписа във втори пореден мач, след като стори това и във вторник срещу Хасково. От контузените в мача отново не играха Тони Костадинов, Васил Туджаров и вратаря Красимир Костов. За първи път в контролите през тази година игрови минути записаха Мартин Тошев и Димитър Благов, които влязоха в игра след почивката.

В събота от 15:30 ч. Пирин ще приеме Литекс на стадион „Христо Ботев” в четвъртата си контрола от началото на подготовката си.