Равенство -1:1, записа втородивизионният Локомотив 2012 (Мездра) във втората контрола от зимната си подготовка.

Воденият от Георги Бачев тим, който през пролетта ще се бори за оцеляване в „Б“ група, завърши реми с шестия на полусезона в Югозападната „В“ АФГ Миньор (Перник). Проверката се игра в столичния комплекс „Царско село“.

Перничани поведоха в резултата в 35-ата мин. Веднага след отбелязването на гола директен червен картон за апостроф към главния рефер получи бранителят на мездренските „железничари“ Иван Скерлев, който, по предварителна договорка между двамата треньори, бе заменен от едно от новите попълнения в отбора Йордан Гошев.

Именно Гошев бе в основата на изравнителния гол за локомотивци: в 80-ата мин. той центрира към Никола Яначков, който с глава прехвърли вратаря на „чуковете“ за крайното 1:1.

Локо (Мездра) започна в състав: на вратата - Николай Кръстев, в защита - Иван Скерлев, Георги Георгиев, Стоян Георгиев и Петър Василев (кап.), в халфовата линия - Николай Ганчев, Емил Колев, Даниел Васев и и Никола Яначков, в нападение - Валдемар Стоянов и Денис Цолев. След почивката в игра влязоха Денил Селимински, Ивайло Бояджиев, Симон Николов и Александър Михайлов.

Следващата контрола на Локо (Мездра) е в събота (6 февруари) - от14.00 часа “червено-черните“ приемат на изкуствения терен на градския стадион новака в Северозападната „В“ група Кариана (Ерден).

От 9 февруари локомотивци заминават на едноседмичен лагер в Благоевград, където ще изиграят още две контроли - на 13 февруари с Беласица (Петрич) или с Вихрен (Сандански) и на 16 февруари със Септември (Симитли). Последната проверка на мездренци преди подновяването на първенството в „Б“ група е на 20 февруари у дома с елитния Монтана 1921.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS