6 минути не стигнаха на футболистите на Карнобат да прегърнат победата срещу Раковски, в мач от 12-ия кръг на Югоизточната В група. Двубоят завърши 1:1, а двата гола паднаха през втората част. 

Резервата Яни Николов откри резултата за домакините в 48-ата минута, когато с гръм и трясък нахлу в пеналта на Раковски и със силен изстрел опъна мрежата на Чалъков за 1:0. 

В 84-ата минута пробив отдясно и навлизане в пеналта на Карнобат завърши с гол на Иван Пеев.

И докато първата част протичаше при 0:0 и с не чак толкова много на брой положения пред двете врати, то още с началото на вторите 45 минути Карнобат се вдигна на щурм, закономерно откри резултата и основно диктуваше играта. 

И този път обаче се потвърди максимата във футбола, че ако не вкараш, ще ти вкарат. Шопов, Садула, Костенски и Раев отправиха не малко удари към вратата на гостите, които обаче така и не влизаха в заветната цел. Слави Шопов дори удари греда. Така след като пропуснаха да реализират още поне 2-3 гола, карнобатлии получиха изравнителен такъв, при това в заключителните минути на мача. 

После Яни Николов бе повален в наказателното поле на Раковски, но сигнал за дузпа не прозвуча.

Логично, с оглед на резултата, домакините напуснаха терена разочаровани и давайки да се разбере, че съжаляват за изпуснатите 3 точки.

"Като изпусната победа приемам този резултат, и като голямо разочарование, защото хората бяха в очакване да вземем една лесна победа, особено след успеха над Евроколеж. Виждате, че в тази група лесни мачове няма. Теренът беше много тежък и за двата отбора, които предложиха един много мъжки футбол. Може би колегите се приспособиха малко по-добре от нас на терена. Момчетата се държаха  мъжки, за което ги поздравявам. В правилната посока сме се насочили, това е пътят по който трябва да вървим", каза след мача президентът на Карнобат Теодор Иванов.