Георги Василев официално застава начело на отбора на Етър. Това стана след среща между него, кмета на Велико Търново Даниел Панов и президента на клуба Александър Нанков, съобщиават от клуба.

„Георги Василев идва там, където му е мястото - да помага на великотърновския футбол. Искам да уточня две неща: той прави за Етър компромис, който не би направил с друг клуб, за което искрено му благодарим. Второто, което искам да подчертая, е, че финансовата рамка, в която ще работим, е каквато е била и досега“, заяви Александър Нанков, цитиран от „Фокус“. Нанков бе категоричен, че целта пред Етър е завръщане в професионалния футбол.

„Върна ме предложението на хората. Искам да призова да не се изпада в излишна еуфория. За един ден нещата няма да се променят. Изискват се много неща, за да има сериозна промяна. Нека хората не правят сравнение с предишните години, защото сега нещата са различни“, коментира Георги Василев.

Той добави, че идва с амбицията Етър да влезе в Б група, колкото и трудно да е това. Илиян Киряков със сигурност влиза в треньорския щаб на новия наставник.

Гочето ще разчита на Киряков да му помага да придобие впечатление по сегашното състояние на отбора и на отделните футболисти Досегашният старши треньор Калоян Чакъров също има предложение да влезе в щаба като треньор на вратарите.