Фенклубът „Ботев Враца Завинаги” има ново ръководство, съобщиха от организацията, която е съставена от привърженици на врачанския футболен клуб.

За председател на сдружението беше избран Мирослав Ангелов, който пое властта от доскорошния шеф Цветелин Цветков – той пък остава в оперативното ръководство като негов заместник. 

В управителния съвет на „Ботев Враца Завинаги” влязоха още: Веселин Илиев, Цветомир Ценов, Валтер Калъпов, Станислав Николов и Тихомир Павлов. 

Новоизбраното ръководство на агитката почете 168-годишнината от рождението на Христо Ботев и в сряда вечерта поднесе венец пред паметника на Войводата на централния едноименен площад във Враца. Феновете запалиха и факли, с което изразиха своята почит към гениалния поет и революционер, както и към делото му.

В същото време от „Ботев Враца Завинаги” допълниха, че продължават да събират пари в своята инициатива „Всички за децата”. 

Кампанията започна в началото на декември и цели набирането на средства за купуването на пълна спортна екипировка на всички възпитаници от Детско-юношеската школа на местния „Ботев”. До момента са събрани над 5 000 лв., които изцяло ще отидат за каузата.
 
Запалянковците припомниха на хората с възможности и желание да подпомогнат финансово инициативата „Всички за децата!”, че могат да го направят и чрез банков превод в дарителската сметка в ПИБ:

Фен клуб „Ботев Враца Завинаги”
IBAN: BG57FINV91501216631300
Банков код: FINVBGSF