Отборът на Ботев Враца започна с 32-ама футболисти лятната си подготовка преди новото първенство на Северозападната В АФГ. Преди заниманието бяха представени хората от спортно-техническия щаб. Изпълнителният директор Илия Вълов представи новия наставник Атанас Джамбазки. Помощници на Джамбазки ще бъдат Румен Ненов, който ще се занимава с вратарите, кондиционният наставник Ивайло Младенов, Николай Николов и Георги Мечечиев, който ще облича и екипа, когато това се налага.

„Целта ни е една – максимално бързо да се върнем, където ни е мястото”, коментира Вълов. Изпълнителният директор допълни, че финансовото състояние на клуба е стабилно, благодарение на усилията на председателя на управителния съвет и кмет на Враца инж. Николай Иванов.

Атанас Джамбазки предупреди, че не всички играчи, започнали подготовка с врачани ще останат в отбора. „Ще играят само онези, които искат да помогнат на Ботев да се върне при професионалистите”, заяви Джамбазки. След това той изведе футболистите на тренировка. Графикът в петък и събота предвижда две занимания, а в неделя – едно.

Атанас Джамбазки с екипа си

източник: Пресслужба Ботев Враца

Подготовка и контролни срещи:

02.07. от 18 часа – Начало на подготовката

11.07. от 17 часа в Ихтиман: Ботев /Ихт/ - Ботев /Вр/

15.07. от 18 часа в Мездра: Локо /Мз/ - Ботев /Вр/

18.07. от 10.30 часа в Плевен: Спартак – Ботев /Вр/

18.07 – заминаване за лагер в Банско, където ще има 4 контроли

22.07 Ботев /Вр/ - Беласица /Пч/

25.07. Ботев – Марек или ”Германея.

28.07. Ботев – Пирин /ГД/

30.07. Ботев – чуждестранен отбор

30.07. отпътуване от Банско

16.08. очаква се да започне новото първенство на Северозападната В АФГ

Атанас Джамбазки с екипа си

източник: Пресслужба Ботев Враца