Веселин Великов: Дунав ще играе за победа във всеки мач

Дунав източник: Пресслужба на Дунав

Дунав източник: Пресслужба на Дунав

Дунав няма да се отпуска и ще продължи да играе за победа във всеки мач, въпреки че постигна целта си.

Това заяви треньорът на русенския отбор Веселин Великов преди домакинството на "драконите" срещу Славия в последния 26-и кръг от редовния сезон на Първа лига. Мачът ще се играе в неделя от 17,30 часа на "Лудогорец Арена" в Разград.

Дунав вече си спечели място в първата шестица, с което си гарантира желаното утвърждаване в елита, 25 години след завръщането си в него. За срещата със Славия треньорският щаб на русенския клуб ще може да разчита на почти всички свои възпитаници. Възстановени са Мартин Луков, Ивайло Раденцов и Бранимир Костадинов, които за последно имаха здравословни проблеми. Атанас Атанасов обаче все още лекува контузия.

източник: Пресслужба на Дунав

"Драконите" се очаква да получат и сериозна подкрепа от своите фенове. "С пожеланието повече да не пътуваме за домакинства, ви подканваме да се възползвате от организацията на фенклуб "Дунав завинаги" за мача от последния кръг в редовния сезон на Първа лига. Дунав може да се изкачи още по-напред в топ 6 преди завръщането в Русе. Станете свидетели на този исторически момент", заявяват феновете. През седмицата запалянковците се срещнаха и с част от техните любимци.

Треньорът Веселин Великов, Мирослав Будинов, Станислав Антонов и Бирсент Карагарен се отзоваха на поканата на "Дунав завинаги", като разговаряха за своето и на отбора минало, настояще и бъдеще. Разкриха своите пристрастия в чужбина, както и за кой клуб не биха работили никога. "Много е важно да се подобрят условията, при които се готвим. С оглед на настоящите момчетата извършват подвиг с тези резултати и това класиране. Добре е все пак, че виждаме, че се работи в тази посока напоследък", коментираха Великов и футболистите.

профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Веселин Великов Дунав

Първа лига