Наставникът на Лудогорец Антони Здравков определи загубата от Черно море с 0:1 като "нереална". Той изтъкна претенциите си в мача, като според него него не е бил зачетен чист гол на разградчани, също така не е била дадена и чиста дузпа за шампионите.

"Не бих казал, че ни се отрази напрежението. Бяхме подготвени, че Черно море разчита на контри, центрирания, не реагирахме добре при няколко ситуации, включително при гола. Оттам-нататък мисля, че доминирахме", заяви Здравков пред DIEMA SPORT и сподели претенциите си.

"Отбелязахме чист гол, според мен няма нарушение в ситуацията, имаше и 100% дузпа, много пропуснати картони за противника. Създаде се нервно напрежение, но не беше от нас създадено то", добави специалистът и коментира слуховете, че може да бъде уволнен в скоро време.

"Не съм аз човекът, който ще коментира бъдещето си. Въпреки нереалната загуба днес, отборът остава на първото място и ще е така и занапред. Не се притеснявам, че разликата ще се скъси, защото колкото и да се скъси, продължава да е в наша полза", добави треньорът и накрая коментира дали се е отразила липсата на Светослав Дяков в състава.

"Всички футболисти на Лудогорец са качествнеи и напълно добре заменят липсващите. Да, Дяков липсва, но не смятам, че сме загубили инициативата в центъра заради това, защото Черно море почти не играха в средата и играеха само с центрирания и дълги топки", завърши Здравков.