Новият наставник на Славия Златомир Загорчич е доволен, че момчетата му показаха самочувствие след преодоляването на Локомотив Горна Оряховица в баражите за оцеляване. Но той имаше забележи, че са подходили малко отпуснато.

"Със сигурност самочувствието на момчетата се завърна. След първата победа в Горна Оряховица беше добре, но след този резултат имаше малко отпускане. Днес си направихме мача по-труден, отколкото искахме."

"Не беше трудно да мотивирам момчетата, те са млади. Говорихме си постоянно с тях след първия мач, но просто не ни тръгна играта. В такъв се получава малко паника", сподели бившият български национал пред DIEMA SPORT.

Следващият съперник на "белите" ще бъде Нефтохимик, като победителят от тази среща ще се спаси директно, докато загубилият ще играе бараж за оцеляване с третия във Втора лига.

"Нефтохимик още не съм го гледал, от днес започвам. Ще направя преценка как да подходим и как да изиграем мача си с тях. Познаваме се добре с Владимир Иванов, момчетата го познават много добре, той ми помага много", завърши Загорчич.