Избраният за Играч на мача от читателите Gong.bg Антонио Вутов беше щастлив от победата 2:1 над Черно море в 12-ия кръг на Първа лига. Атакуващият полузащитник реализира единия от головете в срещата, като призна, че след попадението за противника „жълто-черните” са играли доста колебливо.

„Благодаря на гласувалите за мен. До победата стигнахме доста трудно. След двата гола може би малко се отпуснахме, може би и умората ни натежа. За щастие успяхме да удържим победата”, каза Вутов пред DIEMA SPORT.

„При гола ми имах късмета топката да се озове при мен. Аз с едно докосване я пратих във вратата.”

„Както казах, играхме доста добре до 2:0, тотално надиграхме Черно море. После допуснахме един гол, не знам откъде падна. В никакъв случай нямаше указания за връщане назад. Треньорът искаше тъкмо обратното: да ги притискаме, да играем атакуващо .За пореден път се случва – отбелязват ни гол и все едно ставаме друг отбор на терена.”

„Важна е тази поредица от добри резултати след трудното начало на сезона. Побеждаваме три поред, днес специално – един директен конкурент за шестицата. Видяхте, че когато сме в настроение, нямаме проблеми да играем хубав и атрактивен футбол. Има още върху какво да работим, за да влезем в оптимална форма”, завърши Вутов.