Тоталният аутсайдер в Първа лига Верея привлече нов футболист за гостуването на Ботев Враца в срещата от 25-ия кръг. Двубоят е в петък от 17,30 часа на стадион "Христо Ботев" във Враца, като него ще можете да проследите пряко по DIEMA Sport и DIEMAXtra.

В старозагорския тим е картотекиран Орелиен Нгейтала Лола, който идва от украинския Арсенал Киев и се очаква да направи своя дебют срещу Ботев. Той е от конгоански произход, но е роден във Франция и е на 24 години. Играл е играл един сезон в българското първенство през сезон 2012/2013 с екипа на Черноморец Бургас, когато записва 7 мача без да вкара гол.

Носил е екипа на Сеница и Нитра от Словакия. А през миналия сезон игра в Арсенал Киев през сезон 2018/2019 където записа 15 мача и 1 гол.

Централният защитник Иво Иванов е наказан за една среща и пропуска гостуването във Враца.

Групата на Верея:

Генадий Ганев, Годердзи Мачадзе, Дмитрий Иванов, Тимоте Рубин, Теофилус Коуроупис,, Жосуе Нтойа, Андреис Ковальов, Аурелиан Нгейтала Лола,Бранислав Василиевич, Шота Гвазава, Денислав Станчев, Стелиян Колев, Денис Василиев, Хрвойе Ризванович, Женя Доброволски, Божидар Христов, Бедри Рюстемов/БТА