Старши треньорът на Берое Ферарио Спасов сподели след победата с 4:0 над Несебър, че отборът се стреми да вкарва голове и да има колкото се може повече положения.

"Не искам да коментирам толкова резултата. По-важна е играта на отбора. Мисля, че се получи динамичен мач. И гостите от Несебър допринесоха за добрия мач. До края имаше полжения. Имахме шанса да обележим повече голове, но по-важно бе настроението и играта, която ми хареса в по-голямата си част. Пуснахме всички момчета в срещата и мисля, че се движим по възходяща линия  в представянето на отбора.", сподели Спасов.

"Важното е да играем добре и с настроение. Головете са  да радват публиката и те за това идват на мачове. Работим да имаме голове и ситуации. За това подбираме хора, които да правят това. Когато играем добре резултатът и головете идват. Последните два мача отборът игра добре и търси резултатност. Агресивни сме в нападение. Това ми прави впечатление, а не самият резултат.", добави специалистът.

"Няколко пъти казвам, че селекцията ни е сполучлива с хората, които привлякохме. Георгиев и Салмикиви са в много добро кондиционно състояние, което е много важно. С всеки мач очаквам да играят по-добре и да помогнат. И двамата са водили подготовка с отборите си и е много важно, че се включват диркетно. Не са изостанали. Това са футболистите, с които ще играем през втория полусезон. Направихме добра подготовка и добра селекция. Продължаваме да се готвим и следващата седмица, но това са момчетата, на които ще разчитаме.", завърши наставникът.