„Да сме реални, не мога да не съм доволен от тази точка. За пореден мач извадихме добър късмет. Ботев изпуснаха 3-4 положения. Затова пак казвам, че за пореден мач някакъв късмет ни покри. На следващата атака върнахме гола. Върху това трябва да работим, да повярват момчетата, че може нещо да стане. Това е причината”, заяви треньорът на Ботев Враца Сашо Ангелов след равенството 1:1 при гостуването на Ботев Пловдив в 26-ия кръг на Първа лига.

„Защо трябва да става все нещо, за да сме мобилизираме? Бяхме много беззъби напред. Имаше моменти, които можехме да използваме. Но защо трябва да стане нещо, за да се стегнем? От това нещо съм доволен, от мобилизацията след червения картон. Много пропуски в защитния вал видях. Не съм гледал още ситуацията с червения картон. Но щом го е дал, сигурно има. Ние не сме такъв отбор, че да бием всеки мач навън. Не, че сме очаквали нещо страшно да стане. Играта като цяло в предните мачове ми хареса”, каза още Ангелов и отсече:

„От този момент започва за нас първенството. Целта е да запазим мястото си и от утре започва все едно нов шампионат за нас. Като брой спечелени точки към доволен, като за първа година добре. Мисля, че свикнахме с пулса на Първа лига. Дано продължим във възходяща линия. Имаме една планирана контрола в паузата на шампионата.”