Треньорът на Ботев Враца  Сашо Ангелов сподели мнението си преди гдомакинството на своя отбор срещу Лудогорец в неделя от 16.45 в Монтана в двубой от 11-ия кръг на Първа лига.

„Нямам проблеми с окомплектоването на състава извън наказанието на Даниел Гаджев. До последно не мога да кажа нищо със сигурност, защото имаме още една тренировка, да не дърпаме дявола за опашката. Валери Божинов няма никакви здравословни проблеми. Валери не игра срещу Славия, защото имах друго виждане за мача, но предвид червения картон, трябваше да променя нещата.”

„Като погледнах, има разлика между отбора на Лудогорец, който играе в Европа, и този в нашето първенство. Гледах ги снощи срещу Цюрих. Но едва ли ще си променят стила. Очаквам изненади от тяхна страна, но мисля,че няма да излязат със състава от Лига Европа. Не искам да казвам аз какво те трябва да направят, но аз специално ще направя необходимото за моя отбор.”

„Те имат толкова много хора в отбора. Използват един състав за българското първенство, а друг за Лига Европа, с изключение на двама-трима. Тази дума „умора” изобщо не трябва да съществува при тях. Всички отбори, които играят в Шампионската лига и Лига Европа, имат голяма вариативност в съставите.”

„В Монтана сме силно казано домакини. Това, че с Левски не се получи - беше още в началото на първенството. Опитахме да се надиграваме с тях, през второто полувреме намерихме ваксата, но загубихме. С ЦСКА беше почти същото, по същия сценарий мина мачът. Ние във всеки мач се опитваме да играем добре и ако можем да победим. Естествено, тяхната класа е по-висока от нашата, но има понякога ден и час, в които стават и изненади.”

„Победата ни срещу Славия? Един мач нищо не значи, но искам тази победа да ни даде човешко самочувствие.”

„Винаги, когато един отбор се окомплектува, има взаимозаменяемост. Венци Керчев е преотстъпен от Лудогорец и няма да може да играе, но  затова сме 20 души на заплата.”

„Надявам се срещу Лудогорец да бъде последният ни домакински мач в Монтана. Докъде стигна въпросът с поставянето на осветление във Враца? Аз не съм технически директор по отношение поставянето на осветление. Виждам, че работата напредва. Сега предстои пауза в първенството, после ще гостуваме на Верея, така че за домакинството срещу Ботев Пд мисля, че е възможно осветлението да бъде готово. Казвам около този мач, не го казвам твърдо, защото в противен случай всеки го взима на сериозно”, сподели Сашо Ангелов.