Един от халфовете на Левски Мартин Райнов направи много силен мач срещу Ботев при победата с 3:1. "Сините" успяха тотално да обезличат голямата звезда на противника, което се оказа и сред ключовете за успеха им. А националът разкри как се е стигнало до това. 

"Заслужена победа срещу един доста добър отбор, който разполага с един от най-добрите футболисти - Тошко Неделев. Успяхме да го неутрализираме. Поздравявам всички момчета и цялата публика на Левски, заслужено победихме."

"Знаем как играе Неделев и как се движи по терена. Указанията бяха който е най-близо, да влиза в единоборства с него. Мисля, че се справихме. Много искахме да спечелим и всички сме много щастливи", заяви Райнов.

Следващият мач на столичани е реваншът срещу АЕК Ларнака в Лига Европа. Първата среща в Кипър завърши с поражение 0:3 за българския представител, а това ще е седми двубой за 20 дни за левскарите. Но според Райнов в тима няма умора и всички вярват в обрата. 

"При нас няма умора и сме готови за четвъртък. Целият отбор вярва, във футбола стават такива неща. Имат комфортен аванс от три гола, но един бърз гол и всичко се обръща. Трябва да играем умно. Когато публиката е с нас, е съвсем различно. Понякога губиш сили, но тя те вдига във въздуха. Ще имаме възстановителна тренировка и ще видим как ще играем с АЕК", заяви халфът.