Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев направи любопитен анализ за изминаващата година за шампиона. Шефът използва профила си в една от социалните мрежи, където отчете, че изминаващата 2018-а година е била силна за "орлите" и подчерта, че когато противниците на състава от "Лудогорец Арена" "забравят темата със съдиите и празните седалки, значи Лудогорец яко е заскърцал". 

Публикуваме пълния текст на позицията на Петричев без редакторска намеса:

"Рекорден брой поръчки в онлайн магазина, а има още време до края на декември. Остават 51 харесвания на официалната ни страница във Фейсбук, за да минем 100 000. Не е зле. Чета коментари за посещаемостта ни на мача с ФК Цюрих и генералните изводи, които се правят. Не им обръщам внимание, защото анализаторите забравят, че на този стадион тази година се изиграха 9 евромача, от които "Лудогорец Арена" беше пълен на 100% в няколко от тях. Да не забравяме и няколко мача с основните конкуренти Левски и ЦСКА-София. 

Като си преживял всички емоции през годината ти е простено да пропуснеш мач в четвъртък, от 22 ч. и при минусови температури. Но това за пропагандата няма значение. Тя си работи с пълна пара. Само че ние май сме костелив орех. Оказа се, че работим добре и в условията на силен шум. Ще използвам футболното клише: "запазваме концентрация". Казано по-просто: Когато забравят темата със съдиите и празните седалки, значи "Лудогорец" яко е заскърцал.

В момента точките са рекордни за полусезона. Малко почивка и през януари с нови сили”, написа Петричев социалната мрежа.

Ангел Петричев

източник: Facebook/ Ангел Петричев