Отбелязалият много красив гол – Иван Петков, спечели наградата за „Играч на мача” на GONG.BG. Резервата за Етър вкара със задна ножица в края и оформи класиката на „Ивайло” за „виолетовите”.

„Вкарах много красив гол. Голът е за целия отбор, а това е олицетворение на целия ни труд. Импровизирах при 2:0 в края на мача, нямаше какво да направя. Опитах се да направя нещо красиво и то се получи”, бяха първите думи на Петков след мача със Славия.

„Преди мача гледахме двубоя на Иван Минчев и това е кръга на задните ножици в българския футбол. Лас Мане вкара уникален гол, но моят беше по-красив”, продължи през усмивка Иван Петков.

„Славия е корав противник, играем трудно с тях, но ние искахме повече победата и я постигнахме. Загубата с ЦСКА не отговаряше на резултата. Пет мача нямахме загуба, шест с Купата. Има много голямо израстване в отбора, благодарение на Красимир Балъков. Надявам се тази година да влезем в Топ 6 с тази игра. Целта е да отстраним Верея и да докараме някой гранд във Велико Търново – Левски или ЦСКА за Купата. Искам стадионът да е пълен. Миналата година Славия ни би на „Ивайло” с помощ, но се надявам тази година да стигнем до финала поне”, завърши Иван Петков.