Сръбският специалист Небойша Милошевич е новият помощник -треньор на Лeвски.

Милошевич е част от щаба на Славиша Стоянович и през 2014 година, когато Цървена звезда печели шампионата на Сърбия.

45-годишният треньор вече се присъедини към отбора и започна работа.

"Благодаря на Левски за оказаното ми доверие и отговорността. Познавам от дълго време треньора Славиша Стоянович и като човек, и като професионалист", сподели сърбинът.

"С удоволствие приех неговото предложение да дойда в такива добър и успешен клуб. Левски е един от най-големите клубове на Балканите, с богата традиция и история. Амбициите на отбора във всеки сезон са да печели. Запознат съм, че няма трофей от 2009 година, така че има нови предизвикателства и големи амбиции пред нас", коментира Милошевич.

"С пристигането на Славиша Стоянович дойдоха и позитивни резултати. Трябва да максимално сериозни и да с всички структури да опитаме да отговорим на амбициита на клуба и да зарадваме феновете на Левски. Доколкото разбрах от 2005-а не са постигани четири поредни победи. Това е отличен импулс за начало, а най-вече играчите да се уверят в стила на старши треньора. Има още много неща, върху които да се работи", заяви още специалистът.

"С него сме работили в няколко клуба, познаваме се добре. Философията ни за футбола е близка. Той е голям професионалист. Левски е клуб, който гони трофеи, а това съвпада и с моите цели. Заедно със Славиша сме печелили титли и се надявам да го постигнем и тук. Най-важното първо е да стабилизираме клуба и да не се задоволяваме с постигнатите резултати", допълни Небойша Милошевич.

Левски е в серия от четири поредни победи под ръководството на новия наставник и излезе начело в класирането в Първа лига.

Небойша Милошевич

източник: levski.bg

"Все още няма необходимия баланс в отбора, както каза старши треньорът. Времето е пред нас. Сега има още един мач, след което е паузата в първенството, в която ще имаме възможност да свършим още работа по настройката на отбора. Всички, които сме тук сме пемелили трофеи и искаме да печелим още. Амбициите винаги трябва да са високи", каза още Небойша Милошевич.