Лудогорец се превръща във все по-актуална тема в бразилските медии. След пристигането на десетия играч от южноамериканската страна тази зима - вратарят Ренан до Сантос, изданието "Еспортес Тера" го потърси, за да сподели впечатленията си от живота у нас и как свиква с новия си отбор. 

"Знаех, че ще ми е трудно ежедневието в Европа. Не просто заради различния стил на игра в България, но и заради студа, снега и различната култура. Въпреки всичките разследвания, които направих за страната, все още имах нужда от помощ."

"И трябва да отбележа, че имах огромен късмет. Тук попаднах сред много бразилци, с мен сме десетима, почти цял отбор сме. Те ми помогнаха много да се адаптирам, но има още какво да се желае", сподели Ренан и говори за целите с отбора. 

"Работим за спечелване на първенството, спечелили сме го последните четири или пет години. Искаме да продължим тази хегемония. И, разбира се, участваме в Лига Европа, което е голям бонус за всички ни. Общо взето, предстои ни много важна година и всички сме наясно с това", сподели Ренан пред изданието.