Асът на Ботев Пловдив Тодор Неделев прие по интересен начин приза си за Играч на мача при 1:1 срещу Дунав в Русе. Полузащитникът изрази мнение, че в подобни мачове като този от 24-ия кръг на Първа лига може би е редно призът да не се връчва.

Ботев и Дунав предложиха много битка и не чак толкова футбол на Градския стадион в Русе, което доведе до спонтанната реакция на българския национал.

Неделев ще полее с шампанско своя 60-и гол за Ботев

„Поведе ни отборът на Дунав, хубаво е, че се върнахме в мача. Можеше и да победим. Имаме контузени и наказани момчета. Точката си е точка. Тя е важна за целите, които преследваме”, заяви 26-годишният Неделев.

„Аз съм казал, че навън навсякъде се играе трудно. Дунав днес игра добре, поздравления за тях . Доста от основните момчета днес не можаха да играят. Тези, които ги заместиха, се представиха на добро ниво. Жалко е, че не успяхме да вземем три точки.”

„В такива мачове си мисля, че може би дори не трябва да има награда Играч на мача. Това шампанско не е за мен, то е за целия отбор. Днес положихме много усилия, старахме се да действаме като отбор”, допълни Неделев.