Защитникът на Лудогорец Козмин Моци изигра поредния си силен сезон със зелената фланелка. След края му разградчани взеха седмата си поредна титла, а румънецът разкри какви са плановете му за бъдещето. А те включват още три трофея поред и отказване от футбола в Разград. 

"Чувствам се добре тук, ще остана тук да спечеля десет титли и след това спирам с футбола", заяви Моци след награждаването и разкри по-близкостоящите цели пред тима, а именно за новия сезон. 

"Очакваме пак да играем в Шампионската лига, това е най-важното за всеки в клуба. Всяка година това е целта на Лудогорец", добави защитникът и разкри дали титлата е дошла по-трудно от преди. 

"Чувстваме се много добре. Тази година беше много по-трудно, отколкото се видя. Мислех, че ще се борим до края, но играхме много по-добре от ЦСКА накрая и затова станахме шампиони накрая." 

"Мачът с ЦСКА тук беше най-важен за нас, спечелихме, дръпнахме им с 6 точки и всичко приключи. Никога не сме се притеснявали. Не сме били сигурни, но знаехме, че трябва да работим добре, за да сме първи и го направихме. 15 мача без загуба направихме, от февруари се представяхме все по-добре", добави Моци и допълни какви му трябва на отбора. 

"Страхотен колектив сме, от много време играем заедно. Но с още 2-3 нови играчи, ако се почувстват добре, ще сме по-силни. Сега отиваме малко на почивка и след това почваме отново похода", завърши бранителят.