Денят на мача с Дунав беше по-специален за капитана на Левски Живко Миланов. В понеделник той навърши 35 години, а също така ознаменува и своя мач №200 в родния елит, всичките с екипа на "сините". Опитният бранител получи специална награда от шефовете на русенци, но заяви, че време за почерпки и купони няма. 

Причината е, че само след три дни на столичния гранд му предстои тежък реванш със словашкия Ружомберок от първия квалификационен кръг на Лига Европа и отборът трябва да запази концентрацията си, за да продължи напред. 

"Благодаря на момчетата за изразителната победа, но няма време за почерпки. Чувствам се добре на 35, ще видим как ще е занапред. Забравяме рождени дни и победи, защото предстои мач с Ружмоберок, към който се насочваме директно", заяви Миланов и анализира битката в Русе. 

"Има още какво да се желае, не сме в оптимална форма. Теренът беше доста тежък, защото цял ден валя. На места имаше и локви. Важното е, че се получи една хубава победа и зарадвахме привържениците си", добави десният бранител и говори за предстоящия мач с Ружомберок. 

"Готови сме за тази битка, но трябва да осъзнаем, че тя ще е по-тежка от предишната. И това е така, защото нашите фенове няма да бъдат на трибуните. Много трудно се играе на празен стадион, но се надявам да излезем победители", заяви Миланов.